5331bd8bee53fb987a000a91_facebook.png
Följ oss på Facebook
Nyheter

Familjen Lagerfelt

Vi är familjen Lagerfelt. Carl, Linda och barnen Lowe och Anna.

1993, då vi flyttade in på Grensholms Herrgård, fick vi chansen att förverkliga drömmen att fostra våra barn i en härlig naturmiljö och samtidigt utveckla entreprenörkraften inom oss. Utmaningarna var många. Vår grundfilosofi har alltid varit att med varsam hand förvalta egendom, djur, mark och skog men samtidigt utveckla en modern verksamhet, anpassad till dagens villkor och krav.

Upprustning av byggnaderna på gården var en prioriterad uppgift eftersom många visade stort intresse av att hyra boende i lantlig, naturskön miljö. En annan viktigt fråga var kreatursuppfödningen som behövde en tydligare inriktning för framtiden. Vi valde att sadla om ifrån mjölkproduktion till nötproduktion och ta kraftfulla åtgärder för att kunna erbjuda en naturlig, ekologisk produktion. En inriktning som alltid legat oss varmt om hjärtat. Ett tredje viktigt beslut var att använda oss av en mer miljövänlig energiförsörjning vilket resulterade i en investering i två moderna vindkraftverk.

Idag kan vi stolt konstatera att vårt bestånd av hyresfastigheter är i gott skick och sköts enligt ett rullande underhållsprogram som ständigt syftar till att öka trivsel och bekvämlighet för våra hyresgäster. Vår ekologiska nötproduktion ger oss idag fina djur och ett kvalitetskött för folk som värdesätter ursprungsgaranti på sin mat.

S_120_80_img-5410

Carl och Linda med hundarna Soya och Emma.

Medarbetare på gården

Daniel Krantz jobbar på Grensholm som maskinskötare och djurskötare sedan år 1999. Lars-Erik Andersson jobbar som F-skattare sedan år 2010 och  Gabriel Lagerfelt hyrs in som maskinförare under säsong.

 

 

 

S_120_80_img-5396

Daniel,  Carl, Gabriel och Lars-Erik ser till att gården och våra verksamheter sköts om på bästa sätt.